Cat de inteligente sunt televizoarele SmartTV?

Au aparut pe piata din Romania in urma cu cativa ani, la inceput destul de timid, insa mai apoi smart TV-urile au inceput sa se bucure de o popularitate tot mai mare. E cert ca traim intr-o era “smart” in care mai toate obiectele sunt inteligente, de la telefoane mobile si mai nou, ceasuri. Dar cu ce ne-ar ajuta un televizor smart?

Principala caracteristica a televizorului smart este conexiunea la internet. Smart TV-ul se poate conecta la internet si poate reda video-uri de pe Youtube, sau alte siteuri. Majoritatea au system de operare Android, interfata fiind similara cu cea a telefonului, in sensul ca ai posibilitatea de a instala diverse aplicatii. Poti juca diverse jocuri, ai posibilitatea de a sta pe Facebook sau Twitter si iti poti conecta smartphone-ul.

Majoritatea smartTV-urilor vin cu tehnologie 3D, experienta vizuala fiind astfel cu totul fantastica. In plus, poti conecta un stick USB, televizorul avand capacitatea de a rula informatiile direct de pe stick.

Bineinteles ca tehnologia vine cu un cost pe masura, smart TV-urile fiind ceva mai scumpe decat cele clasice. Totusi, in ultimul timp se remarca o scadere considerabila a preturilor, popularitatea acestor device-uri fiind in crestere.

Daca te intrebi unde poti gasi televizoare smartTV accesibile ca pret iti recomandam Badabum, un magazin online deschis de curand, ce o sa te surprinda placut cu ofertele sale. Revenind la subiect, smart sau nu, televiziunea se afla intr-o schimbare profunda, probabil cea mai radical de la aparitia ei. Si, in fond, totul ramane la alegerea ta, fie ca optezi pentru un smart TV sau un televizor clasic.

 

Leave a comment